O Korocharter-u

Korocharter je obiteljska tvrtka koja se već dugi niz godina (od 1996.g) uspješno bavi isključivo iznajmljivanjem kvalitetnih motornih brodova najpoznatijih proizvođača. Naša flota smještena je u poznatoj Marini Punat na otoku Krku. Opremanju i održavanju brodova posvećujemo iznimnu pažnju ne samo radi naših gostiju i posla već i radi samih brodova koji su naša istinska strast.

Trenutno u svojoj floti imamo više od 20 vrhunskih motornih brodova namjenjenih uživanju i sigurnoj plovidbi. Dugogodišnja tradicija iznajmljivanja brodova i kvalitetan rad nije nam donijela samo prepoznatljivo ime na yachtcharter tržištu već i prijateljstvo sa mnogim od naših stalnih i dugogodišnjih gostiju.

Posjetite nas u Marini Punat, kontaktirajte e-mailom ili telefonom ukoliko želite Vaš slijedeći odmor provesti uživajući u plovidbi Jadranom na jednom od naših brodova. Veselimo se Vašem dolasku!

Kontakt

Tel: 00385 (0)51/854-268
Email: korocharter@gmail.com
Fax: 00385 (0)51/854-780

Sjedište: KOROGRAF d.o.o. Ilije Gregorića 34, 10291 Brdovec MB 3888932
Adresa: Korocharter, Marina Punat, 51521 Punat, Insel Krk, Kroatien

VDC Chartersiegel

VDC Chartersiegel 2013Das VDC-Chartersiegel von der Vereinigung Deutscher Charter-Unternehmen und Pantaenius Yachtversicherungen vereint für Kunden, sowie Agenturen Zahlungsschutz und Qualität für die Boots-Charter.

Marke motornih brodova u našoj ponudi

marke motornih brodova u našoj floti