Hotel Kanajt ***

Hotel “Kanajt” idealno je sastajalište za nautičare i za sve ljubitelje mora i aktivnog odmora.
Hotel je smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, udaljen 50 m od mora.
Kvalitetno i novo opremljene sobe zadovoljiti će sve Vaše želje.
Opustite se u ugodnom ugođaju prekrasnog pogleda na Puntarsku uvalu i Košljun. Velike terase pružiti će Vam potpuni užitak.

Web: www.kanajt.hr
E-Mail: info@kanajt.hr
Tel: 00385 (0)51/654-340


Hotel Park Punat ***

Hotel je kompleks koji čine glavna zgrada i depadansa, povezani hladovinom borova na udaljenosti od svega 50 metara a na samo nekoliko koraka od gradske plaže. Animacijski sadržaji uz kulturne i zabavne priredbe u sezoni, do zanimljivih izleta po otoku Krku i okolici, učinit će vaš boravak jedinstvenim doživljajem. Pješice ili malim mjesnim vlakićem vaša obitelj dolazi do mjesnih plaža na kojima se nalazi mnoštvo sadržaja namijenjenih upravo djeci: aquagun, mogućnost iznajmljivanja raznih morskih rekvizita, igre i zabava.

Web: www.hoteli-punat.hr
E-mail: hotelpark@hoteli-punat.hr
Tel: 00385 (0)51/854-024


Hotel Omorika ***

Hotel Omorika *** pruža kvalitetu i standard hotela sa tri zvjezdice. Hotel ima 83 smještajne jedinice bez balkona, sa pogledom na more ili park, opremljene telefonom, TV-om, hladnjakom, klima-uređajem, kupatilom, sušilom za kosu. Okružen prirodnim, čistim i očuvanim okolišem, mediteranskim zelenilom, hotel predstavlja idealno mjesto za kvalitetan odmor. Udaljen samo 100 metara od plaže koja nudi iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, obalne šetnice, atraktivnih sportskih terena poput igrališta za mini-golf, odbojku na pijesku, akvagana, i drugih atraktivnosti, hotel pruža mogućnosti aktivnog odmora.

Web: www.omorika-punat.com
E-mail: omorika@omorika-punat.com
Tel: 00385 (0)51/654-500


Kamp Pila ***

Kamp Pila smjestio se na južnom dijelu otoka Krka, na samo nekoliko koraka od grada Punta. U posljednjih nekoliko godina kamp je osvojio nekoliko priznanja za kvalitetu, počevši od ulaska u selekciju najboljih hrvatskih kampova pa do nagrada ANWB-a. Kamp je kategoriziran s tri zvjezdice, a može ugostiti 1 800 osoba. Šetnicom je odijeljen od mora, a do brojnih osamljenih pješčanih plaža može se stići pješice ili čamcem. Centar Punta, udaljen je svega pola kilometra i pruža kompletnu ponudu turističkih atrakcija, sadržaja te kulturnih događaja.

Web: www.hoteli-punat.hr
E-mail: pila@hoteli-punat.hr
Tel: 00385 (0)51/854-020


Naturistički kamp Konobe

Kamp Konobe namijenjen je isključivo naturistima, a smjestio se na otoku Krku, samo 3 km od mjesta Punat, jednog od vodećih nautičkih turističkih centara u Hrvatskoj. Kamp je otvoren već gotovo pola stoljeća i nositelj je nagrade za kvalitetu nizozemskog autokluba ANWB te Eco Plus nagrade za očuvanje okoliša. Njegovih 400 kamp jedinica može primiti 1200 gostiju, a prostire se uz 1 500 metara dugu razvedenu obalu na kojoj se nalaze dvije veće šljunčane plaže opremljene tuševima, kao i brojne skrovite kristalne uvalice.

Web: www.hoteli-punat.hr
E-mail: konobe@hoteli-punat.hr
Tel: 00385 (0)51/854-036


Adria Apartments Krk ***

Kuća obitelji Strčić nalazi se u mirnom dijelu Punta zvanom Buka. Kuća ima otvoren pogled na more a blizina prekrasnih plaža uz mirno i tiho okružje kuće učinit će vaš godišnji odmor savršenim i za pamćenje. Nalazi se 250m od predivnih pješčanih plaža, 500m od marketa, te 800m od centra. Do centra se može doći po nekoliko različitih cesta, međutim najzanimljivija je prekrasna obalna šetnica.

Web: http://www.adria-apartments-krk.com/
E-mail: adria.punat@gmail.com
Tel: 00385 (0)98/341-834