Hotel Marina ****

Uživajte u pogledu na more, udahnite svježi zrak, neka Vam sunce obasja lice… Istražite dražesne srednjovjekovne ulice povijesne jezgre grada, pođite putevima vina i maslina ili na pustolovan izlet brodom do prekrasnih okolnih otoka.
Priuštite si izvanrednu večer, kušajte ukusne riblje specijalitete uz čašu luksuznog pjenušca
koji je fermentirao u tajanstvenim morskim dubinama…

Web: www.hotelmarina.hr
E-Mail: marina@hotelikrk.hr
Tel: 00385 (0)51/221-128


Valamar Hotel Koralj ***

Potpuno izdvojen u mirnom zaljevu najvećeg hrvatskog otoka Krka, a opet nadomak istoimenog staroga grada, ovaj romantični relax&wellness hotel opušta već na prvi pogled. Večere uz svijeće na terasi pred kojom zalazi sunce, opuštanje u wellness centru, biciklističke ture po otoku ili potraga za gastro užitcima, koji god bio motiv vašega dolaska, svi će naći odgovore u ovoj opuštenoj hotelskoj oazi, čak i ako “samo” tražite pravi ambijent za vaše manje poslovne evente.

Web: www.valamar.com
E-mail: information@valamar.com
Tel: 00385 (0)52/465-130


Hotel Dražica ***

Hotel raspolaže sa 137 smještajnih jedinica: 119 dvokrevetnih soba, 6 obiteljskih soba, 11 hotelskih apartmana – suitova i 1 „President suitom“. Smještajne jedinice raspoređene na šest katova potpuno su renovirane u razdoblju od 1999. do 2003. godine, klimatizirane (klima-uređaji se uključuju iz središnjeg sustava, a regulacija jačine moguća je pojedinačno u svakoj sobi); opremljene ; WLAN / Wi-Fi, TV/SAT, telefonom s izravnom linijom i sušilom za kosu.

Web: www.hotelikrk.hr
E-mail: hotel@hotelikrk.hr
Tel: 00385 (0)51/655-755


Kamp Bor ***

Kamp “Bor” smješten je u zapadnom dijelu grada Krka, nedaleko od centra, a opet dovoljno udaljen od gradske buke, niti 10 minuta od mora.
Okružen starim suhozidima, maslinama i borovom šumicom, prožet mirisima eteričnog bilja i prekrasnom i čistom prirodom, ovaj ambient predstavlja idealnu destinaciju za sve one koji žele godišnji odmor provesti u opuštenoj otočnoj atmosferi. U sjeni borove šume i starih maslinika pruža se beskrajna mogućnost vraćanja i uživanja u netaknutoj prirodi.

Web: www.camp-bor.hr
E-mail: info@camp-bor.hr
Tel: 00385 (0)51/221-580