Atrium Residence Baška ****/*****

U pitoresknom gradiću na Otoku Krku, na jednoj od najljepših i najpoznatijih plaža Jadrana svoje mjesto pronašao je reprezentativni Atrium Residence Baška. Turistički objekt sa sobama i apartmanima na razini 4 i 5 zvjezdica, svojom modernom arhitekturom i minimalističkim, profinjenim uređenjem predstavlja vrhunac turističke ponude Baške i otoka Krka. Sve smještajne jedinice su klimatizirane/grijane, opremljene SAT TV s radiom i hotelskim kanalom, telefonom, internet priključkom, sefom, sušilom za kosu, mini barom u sobama te kuhinjom u apartmanima.

Web: www.hotelibaska.hr
E-Mail: info@hotelibaska.hr
Tel: 00385 (0)51/656-890


Hotel Corinthia ***

Smješten je uz veliku plažu i sagrađen je u tri faze. Zajedno sa svojom središnjom jezgrom, završenom 1999. godine, predstavlja srce turizma u ovom čarobnom dijelu Jadrana. Stalno obnavljanje hotela s ciljem pružanja usluge najviše kvalitete, probrana i raznovrsna gastronomska ponuda zajedno sa rekreacijskim sadržajem, nagrađeni su sve brojnijim dolascima gostiju te sezonom koja je produljena do jesenskih mjeseci.

Web: www.hotelibaska.hr
E-mail: info@hotelibaska.hr
Tel: 00385 (0)51/656-800


Hotel Zvonimir ****

Samo romantična promenada dijeli hotel “Zvonimir” od veličanstvene bašćanske plaže – jedne od najljepših plaža Mediterana. Bjelina šljunka i azurno more stapaju se ovdje sa zelenilom i sa raskošno uređenim okolišem hotela te čine jedinstven sklad. S balkona svoje sobe utonut ćete u purpurne sutone, a šum valova podno vašeg prozora zaželjet će vam dobro jutro.

Web: www.hotelibaska.hr
E-mail: info@hotelibaska.hr
Tel: 00385 (0)51/656-810


Hotel Tamaris ***

Dobrodošli u novouređeni mali obiteljski Hotel Tamaris, koji se stopio s ljupkim okružjem slikovite Baške, jednog od bisera Krka, na najljepšoj plaži otoka. Posjetiteljima nudimo nezaboravni doživljaj na mjestu gdje se očuvana kulturna tradicija i baština dodiruju s moderno opremljenim i uređenim naseljima te objektima za odmor, zabavu i rekreaciju

Web: www.baska-tamaris.com
E-mail: info@baska-tamaris.com
Tel: 00385 (0)51/864-200


Kamp Zablaće ***

Kamp Zablaće smješten je uz šljunčanu “Velu plažu” dugačku 1800 m sa jedinstvenim pogledom na susjedne otoke i obalu kopna. Zarobljen u magičnoj atmosferi između dva brdašca neodoljivo privlači sve one koji žele izravan dodir sa netaknutom prirodom. Prvi dio kampa smješten je na samoj plaži. Ukoliko ste rezervirali svoj boravak, čekati će Vas mjesto mjesto baš u tom djelu kampa, na samo nekoliko koraka od nebesko plavog mora.

Web: www.hotelibaska.hr
E-mail: zablace@hotelibaska.hr
Tel: 00385 (0)51/856-909


Naturistički kamp Bunculuka ****

Naturistički kamp Bunculuka smješten je u prekrasnoj uvali između dva brežuljka koje karakterizira netaknuta priroda. Obilježje kampa su terasaste parcele okružene borovom šumom, akacijom i brnistrom. Nalazi se u neposrednoj blizini Baške i može primiti 1200 gostiju. Kamp je podijeljen na 400 kamp jedinica, od čega je 200 parcela te 200 kamp mjesta. U sklopu kampa nalazi se dječje igralište, kao i različiti sportski tereni za odbojku, tenis, mini golf, stolni tenis.

Web: www.hotelibaska.hr
E-mail: bunculuka@hotelibaska.hr
Tel: 00385 (0)51/856-806


Villa Mare

Svi apartmani imaju funkcionalnu kuhinju s pripadajućim uređajima. Predsoblje, dnevni boravak, moderno opremljena kupaonica s masažnom tuš kabinom i iznimno udobne spavaće sobe.

Web: www.villamare.hr
E-mail: info@villamare.hr
Tel: 00385 (0)98/335-823