DRŽIMO SE ZAJEDNO, OLUJA ĆE PROĆI…

Dragi gosti,

U Korocharteru, fokusirani smo isključivo na Vaše interese i naš apsolutni prioritet su, sada i uvijek, dobrobit i sigurnost naših gostiju i članova tima.
U skladu s trenutnim razvojem pandemije COVID-19, i dalje se pridržavamo trenutnih savjeta i smjernica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) te Hrvatske vlasti.

Nažalost, ne znamo koliko će trajati kriza u Hrvatskoj (kao i u drugim zemljama) i hoće li trajati za vrijeme Vašeg odmora. Prerano je za donošenje bilo kakvih pretpostavki i odluka. Dani i tjedni koji slijede pružit će nam bolji pogled, te ćemo na taj način reagirati i prilagoditi se situaciji. Iako smo svi osjetili dubok učinak događaja posljednjih dana, u budućnost gledamo s pouzdanjem, hrabrošću i pozitivnošću dok Vas ponizno molimo da učinite isto.

Međutim, ako državne granice ostanu zatvorene tijekom razdoblja Vaše rezervacije, odobravamo sve plaćene iznose za drugu rezervaciju u godinama 2020. i 2021. Imajte na umu da će svaka prilagodba trenutnih rezervacija biti podložna dostupnosti i promjenama u cijenama.

Za sva dodatna pitanja ne oklijevajte nas kontaktirati. Pažljivo ćemo pratiti situaciju, stalno ćemo Vas informirati te odgovarati na Vaše upite u vezi s uslugama koje pružamo.

Nadamo se da ćete ostati s nama u budućnosti!

Vaš KOROcharter Team.